adidas shop
Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe we de bescherming van de privacy van uw persoonlijke gegevens. Dit geldt voor alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt bij het registreren bij ons.

Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en de aard van de service die u van ons vraagt. Bijvoorbeeld, als u een product te kopen van deze website kunnen wij gegevens zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere gegevens te verzamelen uw aankopen zijn belangrijk.

Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan we ervan uit dat u toestemming om alle informatie die u aan ons verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u vertellen ons anders te verzamelen hebben gegeven.

Hoe wij informatie te verzamelen

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons op via onze website, of als u persoonlijk contact met ons op. Wij zullen geen persoonlijke informatie zonder uw toestemming verzamelen. Wij geloven dat uw toestemming wordt verleend wanneer u in de benodigde velden invullen om een ​​transactie via deze website te vergemakkelijken.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens

Wij verzamelen in het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Producten die leveren bij ons besteld
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Als u uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.

Een deel van de persoonlijke informatie die wij verzamelen van essentieel belang is voor ons in staat zijn om nauwkeurig te identificeren die de dienst gebruik maakt. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen helpt ons om een ​​profiel van die gebruik maakt van onze diensten en hoe ze hun interesses te ontwikkelen. Dit helpt ons aan te passen bij het aanbieden van producten aan de behoeften van de gebruikers van deze website aan.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden te voltooien voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld of gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie namens u of u te voorzien van een product dat u hebt gekocht. We gaan van derden aannemers om diensten voor ons, die persoonlijke informatie zullen we de aannemer uit te voeren handvat te bieden. Zo hebben we de derde partij aannemers werken op dit moment aan:

1. Lever producten gekocht via deze website
2. Zorg voor elektronisch betalen, credit card rekening processing en aanverwante diensten

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Wij zullen uw persoonlijke gegevens veilig te stellen en we zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig alle informatie die wij over u te houden. Persoonlijke informatie kan hetzij elektronisch worden opgeslagen in ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filtering Acto om al onze elektronische informatie te beschermen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen deze Privacy Statement te wijzigen als onze business requirements of de wet verandert. Alle wijzigingen in dit privacybeleid zal worden bijgewerkt op onze website, dus kunt u terecht op deze pagina regelmatig te zorgen dat u onze nieuwste privacy policy.

Sitemap

Contact

adidas Nederland

Copyright © 2018 www.ikbenanders.nl. Powered by adidas Nederland
Uw ipadres is: 54.224.148.23     adidas Superstar | adidas outlet | adidas sale | adidas online | Google